Mickey Rourke beszállna Johnny Depp helyett a ringbe Elon Musk ellen

MOZI HÍREK – Miután Elon Musk azzal kerülbe be a hírekbe, hogy „kihívta” Johnny Deppet egy „ketrecharcra”, most a The Wrestler című film főszereplője, a filmsztár és bokszoló Mickey Rourke „vette fel a kesztyűt” Depp helyett.

Egészen elképesztő fordulatok övezik most már az eredetileg igazi hollywoodi álompárnak indult Johnny Depp és Amber Heard házasság rendkívül csúnya válását. Amber Heard eredetileg azzal vádolta volt férjét, Johnny Deppet, hogy a házzaságuk alatt bántalmazta, sőt, meg is akarta erőszakolni őt. E vádak miatt Depp először elveszítette a Karib tenger kalózai Jack Sparrow kapitányának szerepét, majd a filmsztár beperelte Amber Heardet, szemenszedett hazugságnak titulálva a nő vádjait. A per jelenlegi állása szerint egyébként Depp áll jobban, ugyanis több olyan bizonyítékot és tanút is talált, amelyek azt a képet erősítik, hogy Amber Heard tényleg valótlanságokat állított, és manipulálni is próbálta a bíróságot.

Johnny Depp ugyanakkor igencsak haragszik Elon Muskra, a híres milliárdos vállalkozóra is, aki szerinte még a házasságuk alatt viszonyt folytatott a feleségével, sőt, konkréten egy hármas partiban lefektette Amber Heardet és Cara Delevinge-gel, a Suicide Squad női főszereplőjét is és azt nyilatkozta, hogy legszívesebben levágná Musk nem szervét. Erre válaszolta azt Elon Musk, hogy ha Johnny Depp ketrecharcot akar, ő áll elébe – ahogy erről tegnap írtunk is.

Johnny Depp erre semmit sem válaszolt, viszont a kilencvenes évek nagy macho női szívtiprója és filmsztárja, majd egy rosszul sikerült operáció miatt szinte teljesen eldeformálódott arcú Mickey Rourke úgy gondolta, hogy itt az idő, hogy ő is „beszálljon a ringbe” régi barátja, Depp helyett és ő álljon ki Musk ellen.

„Éppen most olvastam, hogy Elon Musk kihívta Johnny Deppet egy harcra. Nekem jobb ötletem van: ha Elon Musk annyira harcias kedvében érzi magát, akkor álljon ki valaki olyannal, aki vele egy súlycsoportban van. Nagyon szívesen megtanítalak a leckére Mr. Keményfiú Elon Musk. Puszta ököllel, könyökkel és térddel harcolhatnánk – én magam csak a bal kezemet fogom használni. Mindketten 200.000 dollárt tétet tehetnénk, a nyertes mindent visz, szabályok nélkül. Tehát ahelyett, hogy egy hatvankilós emberbe kötsz be, inkább itt én hívlak ki, haver. Legmelegebb üdvözlettel, Mickey ‘Marielito’ Rourke. ”

Most a labda Elon Musk térfelén van, hogy elfogadja-e Mickey Rourke kihívását. Mivel Rourke volt bokszoló és a The Wrestler című film sztárja is, nem lenne könnyű ellenfél Elon Musk számára, még akkor sem, ha egyébként a milliárdos feltaláló és filantróp a távol-keleti harcművészetekben is igencsak jártas.

Mickey Rourke egyébként mostanában mintha kicsit feltűnési viszketegségben szenvedne, hiszen nemrég fenyegette meg némileg hasonló módon Robert De Nirót is, miután De Niro állítólag gátolta, hogy Az ír című filmben szerepeljen.

Forrás: Mickey Rourke Instagramja

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu