Elhalasztották az Evil Within megjelenését

Az Evil Within boltokba kerülését eleinte augusztus 26-ra tervezte a Bethesda. Sajnos a megjelenést átütemezték október 24-re Európában és Október 21-re az USA-ban. A Bethesda a szomorú hír okait ügyes sajtóközleménnyel igyekezett tálalni. „Shinji Mikami és csapata a Tango Gameworks-ben több időt kértek arra, hogy tovább finomítsák a játék különböző elemeit, azért, hogy egy teljesen polírozott, igazán félelmetes túlélő horrort tegyenek le az asztalra.”

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Evil_Within2

Diplomatikus tálalás, ugye? Tegyük azért hozzá gyorsan, hogy az utóbbi időben is annyi elsietett játék került ki a boltokba, hogy igazából csak üdvözölni tudjuk a Bethesda döntését, egyedül azt sajnáljuk, hogy nyáron (illetve nyár végén) még egy AAA címmel kevesebb kerül a boltokba.

Nézzetek vissza a PS4PRO-ra, az Evil Withint érintő további infómorzsákért!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)