Project Beast exkluzív videó

A From Software keményen dolgozik egy PlayStation 4 exkluzív, darkos akció-RPG-n, amely feltűnő hasonlóságot mutat a Dark Souls játékokkal. A készülő játéknak egyelőre csak munkacíme van, a nem túl fantáziadús (de hát azért munkacím ugye) Project Beast és hasonlít arra, amit a Dark Souls-októl már megszokhattunk.

Ebből az elég rövid videóból már látni lehet a játék vizuális világát és hangulatát. A videót ugyan elvileg „ellopták”, de elképzelhető, hogy csak ügyes marketingfogásról van szó a kiadó és a fejlesztő részéről. Nem lepődnénk meg, ha ez így lenne.

A Project Beast igen erős konkurenciát kaphat majd olyan más akció-RPG-k személyében, mint a brutális grafikájú Deep Down, vagy a Witcher 3, melyek 2015-en kerülnek a boltokba.

A From Software az E3-on mutatja majd be a játékot, szinte biztos, hogy már nem Project Beast címmel, illetve az sem tűnik valószínűnek, hogy pusztán a Dark Souls egyik része lenne, hiszen ez egy PS4 exkluzív játék, a Dark Souls sorozat pedig multiplatform.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu