Grand Theft Auto V Next Gen – Mintha új lenne

Na jó, az már nem újdonság, hogy a Grand Theft Auto V végre érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, de milyen újdonságokra számíthatunk? Milyen grafikai nyalánkságokra, amelyeket az erősebb gépek tudnak biztosítani? No és az online-nal mi a helyzet? Megmaradnak az eddig elért eredményeink? Illetve milyen újdonságokra számíthatunk?

 

Amerre a szem ellát

A Rockstar Newswire egyik posztja szerint a Grand Theft Auto V „teljes egészében ki fogja használni az összes platform újdonságait”. Olyan „grafikai és technikai újítások tömkelegét” ígérték, amely „döbbenetes részletességet” biztosíthat majd az új játéknak.

Mit jelentenek ezek a nagyon „szép” és hangzatos kifejezések? Sokkal messzebb láthatunk a városban, tehát a „draw distance” növekedni fog, részletesebbek lesznek a textúrák, sűrűbb lesz a közlekedés és persze a felbontás is magasabb lesz. Hogy ez konkrétan milyen platformok közötti különbséget jelent, azt persze még nem tudjuk.

 

Valami vadság

A PS4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő GTA V-ben kibővítik a faunát (vadállatokat), új időjárási elemekkel találkozunk, javítják a sérülésmodellt, illetve „sok egyéb újdonságra is számítani lehet még, amelyet még nem fedünk fel” – nyilatkozta a Rockstar. Az összes grafikai tuning a játék online, multiplayer részére is vonatkozik.

Ami karakterünk online fejlődést illeti, nem kell aggódni emiatt sem: nem fog elveszni semmi. Az összes olyan új tartalom, amelyet a Rockstar a megjelenés óta kiadott: munkák, fegyverek, járművel, tulajdonok – mindent áthoznak majd a PS4, Xbox One és PC-s verziókra. Továbbá hab a tortán, hogy saját karakterünket is áthozhatjuk a régiből az új verziókba.

 

Légy Te a rendező!

Végül arról se feledkezzünk meg, hogy a GTA V PC-hez lesz egy video editor is amelyet a Rockstar „mozikészítéshez” szán. Viszont Nem biztos még, hogy ez a video a PS4 és Xbone verziókba is bekerül-e. Az előrendelést már június 10-től elkezdhettük, a megjelenésre pedig az év vége felé lehet számítani.

BadSector

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu