Egy dolog, amiben tényleg jobb a Watch Dogs a GTA V-nél

A Kotaku egy érdekes témát hozott fel egy eléggé alapvető funkcióval kapcsolatban, amely jobban működik a Watch Dogs-ban, mint a GTA V-ben: a lövöldözés. Mivel a hagyományos „auto-célzás” még mindig megmaradt a régi GTA-kból, így ha kikapcsolod, a célzás valahogy pontatlan. Hiába is próbálod pontosan beállítani a célkeresztet, szabad célzásmódban a célkereszt végig nagyon pontatlan marad.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Watch_Dogs_GTA_V_2

Na, ilyen probléma speciel a Watch Dogs-ban nincs, ahol külön élmény hajszálpontos headshotokat végrehajtani. Továbbá a fedezékbe vonulás, sarkok közötti cikk-cakkozás, meg egyáltalán a gyalogos harc úgy összességében sokkal profibb lett, mint a GTA V-ben.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Watch_Dogs_GTA_V_3

Furcsa ezt leírni (különösen annak tükrében, hogy a Watch Dogs enyhén szólva sem aratott osztatlan sikert), de a gyalogos harc egyértelműen jobb a Watch Dogs-ban, mint a GTA V-ben. A Ubisoftnak ezen a téren persze volt hová nyúlnia, hiszen a saját Splinter Celljük a lopakodós játékok királya, még annak ellenére is, hogy a Backlist egyébként megbukott a kasszáknál.

Másrészről az sem egészen érthető, hogy miért nem használták a GTA V-nél a Max Payne 3 célzás-rendszerét, amely szintén sokkal jobb, mint az autós játékok királyáé.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Watch_Dogs_GTA_V_4

Mivel a next-gen verzió év végén érkezik, nagyon reméljük, hogy ezt a hibát kijavítják a GTA V-ben.

Addig is itt olvashatjátok el a Watch Dogs-ról készült tesztünket.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV