Sony: később jönnek a beígért extra lehetőségek

Amikor több mint egy éve bejelentették a PlayStation 4-et, a Sony néhány olyan features-t ígért, amelyet még egyelőre nem találunk meg a next-gen konzolban. Ilyen volt például az a lehetőség is, hogy a PlayStation 4-et sleeping mode-ba rakjuk játék közben, aztán gyorsan visszaváltunk – ez még egyelőre nincs meg PS4-en.

ps4pro.eu_playstation4_news_last_of_Yoshida

Ez a lehetőség mondjuk annyira még nem is izgalmas, mint a másik beígért feature, amellyel azt ígérte a Sony, hogy egy barátod átveheti a játékot az Interneten keresztül. Ha elakad valaki a játék egy játékos egy bizonyos pontján és egy barátja nézi, akkor átvehető tőle a játék irányítását és így segíthet neki átjutni egy nehéz ponton. Ez kifejezetten jól hangzott, de egyelőre még ez sem működik a PS4-en, de nyilván már ezen is dolgozik a Sony.

ps4pro.eu_playstation4_news_last_of_Cerny

A Sony kijelentette, hogy nem kell aggódni, nem felejtették el az ígért lehetőségeket és már dolgoznak is rajtuk. Shuhei Yoshida, a SCA elnöke őszintén elismerte: „Vannak olyan dolgok, amelyeket 2013 februárban jelentettünk be, de nem készültünk el vele a launch-ra.” Forrás: PS4 Daily.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)