Az összes fegyver és gadget benne van már a Battlefield Hardline bétában

Jó hír azoknak a Battlefield Hardline Beta tesztereknek, akik még tolják a játék bétáját. Az összes gadget és fegyver elérhetővé vált a bétában, még akkor is, ha nem kapcsoltad be a játék mindkét verziójában.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Battlefield_Hardline2

Persze et nem azért van, mert a fejlesztők hihetetlenül bőkezűek akartak lenni, hanem a Visceral így akarta kialakítani a megfelelő egyensúlyt a játékosok véleménye és tapasztalata alapján mielőtt boltokba kerülne a játék. Azt is hozzá kell tenni, hogy az összes olyan tárgy nincs is benne, amelyet majd megkapunk, amikor a játék megjelenik.

Jó hír viszont, hogy a tesztet június 26-áig meghosszabbították, tehát ha még nem próbáltad ki a bétát, akkor itt az ideje.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV