The Last of Us: Remastered: “60 FPS után sem állunk meg!”

Sokan csak azt nézik egy remastered, vagy next-gen verziónál, hogy mennyivel élesebbek a textúrák, vagy mennyivel kidolgozottabbak a környezeti elemek, szebbek a speciális effektusok. Pedig van egy olyan szempont, amely mellett elsőre hajlamosak vagyunk elsiklani, pedig ez is nagyon fontos. Ez nem más, mint a képfrissítés (FPS), amely nagymértékben befolyásolhatja a játékélményt.

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered3

Éppen ezért jelentette be nemrég a Naughty Dog-nál dolgozó Corine Yo a csapat twitter csatornáján, hogy akkora munka-alkoholista a csapat, hogy még a hétvégéket is ledolgozzák azért, hogy ne csak a 60 FPS-t passzírozzák ki a The Last of Us Remastered PS4 verzióból, hanem még továbblépjenek, tehát a játék nem lesz lockolva 60 FPS-re, ami nagyban elősegítheti majd, hogy sűrű akció esetén sem essen 60 FPS alá játék.

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered3

Christian Gyrling, a Lead Programmer azt is hozzátette a Naughty Dog twitter csatornáján, hogy megtalálták végre azt a bugot, amely céljaik elérésében megakadályozta a team, és továbbra is tesztelik a játékot.

Most nemrég olvashattunk a csapat legújabb tweetjét, hogy végre elérték a 60 FPS-t. A „csiripelés”, amelyet Kurt Margenau, az Uncharted 4: A Thief’s End, Lead Game Designere osztott meg, lelkesen ecsetelte, hogy végre 60 FPS-en játszhatott a Last of Us-szal, így végre igazi „hívővé” vált. (Mármint nem valamilyen vallás tekintetében, hanem abban, hogy a 60 FPS ilyen grafikát igénylő játékok esetében is lehetséges.)

„Játszottam egy kis #TLOU ma éjjel először (amelybe az átvezetők is beletartoznak). Elképesztő! Hívő lettem. Többé már nem hiszem, hogy 60 FPS alá vissza tudok térni.”

— Kurt Margenau (@kurtmargenau) June 20, 2014

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered2

Azt még nem tudjuk, hol tart a csapat a végső simításokban, de mivel már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra addig, amíg a The Last of Us Remastered megjelenik PS4-re, valószínűleg rövidesen megjelenik.
Forrás: PS4Daily.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu