Menu

The Last of Us: Remastered: “60 FPS után sem állunk meg!”

Sokan csak azt nézik egy remastered, vagy next-gen verziónál, hogy mennyivel élesebbek a textúrák, vagy mennyivel kidolgozottabbak a környezeti elemek, szebbek a speciális effektusok. Pedig van egy olyan szempont, amely mellett elsőre hajlamosak vagyunk elsiklani, pedig ez is nagyon fontos. Ez nem más, mint a képfrissítés (FPS), amely nagymértékben befolyásolhatja a játékélményt.

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered3

Éppen ezért jelentette be nemrég a Naughty Dog-nál dolgozó Corine Yo a csapat twitter csatornáján, hogy akkora munka-alkoholista a csapat, hogy még a hétvégéket is ledolgozzák azért, hogy ne csak a 60 FPS-t passzírozzák ki a The Last of Us Remastered PS4 verzióból, hanem még továbblépjenek, tehát a játék nem lesz lockolva 60 FPS-re, ami nagyban elősegítheti majd, hogy sűrű akció esetén sem essen 60 FPS alá játék.

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered3

Christian Gyrling, a Lead Programmer azt is hozzátette a Naughty Dog twitter csatornáján, hogy megtalálták végre azt a bugot, amely céljaik elérésében megakadályozta a team, és továbbra is tesztelik a játékot.

Most nemrég olvashattunk a csapat legújabb tweetjét, hogy végre elérték a 60 FPS-t. A „csiripelés”, amelyet Kurt Margenau, az Uncharted 4: A Thief’s End, Lead Game Designere osztott meg, lelkesen ecsetelte, hogy végre 60 FPS-en játszhatott a Last of Us-szal, így végre igazi „hívővé” vált. (Mármint nem valamilyen vallás tekintetében, hanem abban, hogy a 60 FPS ilyen grafikát igénylő játékok esetében is lehetséges.)

„Játszottam egy kis #TLOU ma éjjel először (amelybe az átvezetők is beletartoznak). Elképesztő! Hívő lettem. Többé már nem hiszem, hogy 60 FPS alá vissza tudok térni.”

— Kurt Margenau (@kurtmargenau) June 20, 2014

ps4pro.eu_playstation_news_playstation_reviews_the-last-of-us-remastered2

Azt még nem tudjuk, hol tart a csapat a végső simításokban, de mivel már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra addig, amíg a The Last of Us Remastered megjelenik PS4-re, valószínűleg rövidesen megjelenik.
Forrás: PS4Daily.com

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/