A Destiny sokat változik majd a bétában, felfedték a trófeákat is

„Tudjátok, mi a vicces az alfákkal kapcsolatban? Hát az, hogy még nincsenek készen!” A sok-sok kritikára és többek között az Index cikkére is lehetne ez a válasza a Bungie-nek, ahol a mű elkövetője egy eszeveszett hosszú kritikában lehordta a sárga földig a Destiny alfáját, az egész cikket arra felépítve, hogy nem érti, hogyan mehetett el a játék fejlesztésére 500 millió? Megsúgjuk: sehogyan, ugyanis az 500 millió dollárt tíz éves távlatban költi MAJD el az Activision a játék megjelenése UTÁN, (ahogy ez egy Forbes-nak adott Bobby Kotick interjúban konkrétan le is van írva) így a fejlesztési büdzsének ehhez semmi köze. Az is egy érdekes kérdés, hogy egy alfa verzióról mi értelme van kritikát írni, meg egyébként is benne van az EULA-ban, hogy ez tilos. No, mindegy, haladjunk, nincs itt semmi látnivaló kérem.

 

A legnagyobb kritikát egyébként Ghost, a mesterséges intelligencia hangja kapta, aki a Game of Thrones színész, Peter Dinklage olvasott fel. Bármennyire is professzionális volt Tyrion Lannister megformálójaként, itt monoton, unalmas és gyenge volt a szinkronteljesítménye. A Bungie ezzel egyetértett és komikus és komoly módon is válaszolt a panaszokra.

Először is készítettek egy pólót, amelyen pár sor Ghost dialógust lehet olvasni. A pólót itt lehet megvenni. A bevételt a Bungie jótékonyságra fordítja.

 

Tegnap egy komolyan update-et is kiadtak a Ghost helyzettel kapcsolatban. A lényeg, hogy a Ghost dialógust update-elik majd a bétára, a szeptemberi végleges megjelenésre pedig még egyszer. Íme a teljes szöveg.

Q. Hé, ez a Ghost dialógus teljesen végleges volt, ugye?

 Hé, mi is ugyanazokat a fórumokat olvassuk, kitalált, kérdést feltevő barátom! Az a nagy helyzet, hogy a Ghost dialógust már most update-eltük a bétára és szeptemberi megjelenéskor pedig még egyszer update-eIjük.

Tudod mi a vicces az alfákkál? Nem véglegesek.

A Bungie közzé tette a Destiny trófeáit is, amelyet itt tudtok megnézni.

Forrás: PS4Daily

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV