Ha van Sony tévéd, nem kell majd konzol a PlayStation Now-hoz

Nem lesz szükség semmilyen konzolra majd a PlayStation Now futtatátásához, amely jelenleg PS3 játékok streamelését biztosítja – feltéve, ha egy Sony márkájú televízió figyel a nappalidban.

 

A Sony bejelentette, hogy a jelenleg zárt bétában és csak az USA-ban működő PlayStation Now bizonyos Sony tévéken is működik majd. Sajnos csak a legújabb 1080p-s és 4K televíziókon működik majd a PS Now és csak maga béta csak az USA-ban működik, bár jó hír, hogy már rebesgetik: a végleges PS Now Európában is lesz.

 

A televíziónak persze netkapcsolatra lesz szüksége és egy DualShock 3 kontrollert is hozzá kell majd kapcsolni. Ez egy egyszerű USB csatlakozóval megoldható. A bérlés ára az USA-ban jelenleg 3 dollár és 30 dollár között van, ez pedig 4 óra, illetve 3 hónap közötti lehetőséget nyújt. Ez persze még csak a jelenlegi, bétára vonatkozó ár, még az is lehet, hogy az árak csökkennek, illetve a Sony hallgat az elégedetlenkedőkre és ugyanolyan havi előfizetéses konstrukciót dolgoz majd ki, mint a PS Plus esetében.

Forrás: PS4Daily

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV