Új Watch Dogs DLC küldetések a holnapi nap folyamán

A Ubisofttól a mai napon kaptunk egy sajtó release-t a Watch Dogs új DLC-jével kapcsolatban. A külön megvásárolható tartalom három különböző küldetést és új fegyvereket, ruhákat tartalmaz.

WD_S_PALACE_PACK_PLATINUM_1920x1080

A három küldetésben az alábbi feladatok találhatóak:

  • The Palace: egy internetes mogul luxuspalotáján üt rajta a rendőrség (Kim Dotcom, szia!). A csóka szerverein több ezer ember intim adatait tárolják, beleérve Aiden Pearce-ét is. Be kell törnünk a helyszínre és le kell törölnünk az adatokat mielőtt az akció kezdetét veszi!
  • Signature Shot: biometrikus fegyvert csempészett Chicagóba a Black Viceroys nevű banda. A fegyver csak az használhatja, aki elsőként megfogja a markolatát. Be kell törnünk a banda erődítményébe és meg kell lovasítanunk a cuccot, hogy mi használhassuk elsőként!
  • Breakthrough: titkos adatgyűjtésbe kezd önkényesen a Chicago South Club tulajdonosa. Nekünk kell semlegesítenünk a megfigyelési és blokkoló eszközöket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV