Bezárt a Murdered: Soul Suspect fejlesztőcége

Az Airtight Games, a nemrég megjelent Murdered: Soul Suspect fejlesztőcége bezárta kapuit. A szomorú hírt szerdán jelentették be. A baljós fellegek már gyülekeztek a cég felett, amikor idén, év elején 14 alkalmazottjuktól megváltak.

A Geekwire nevű gamer magazin látogatta meg a cég stúdióját és azt tapasztalták, hogy az ajtók zárva vannak és a régebbi E3 díjai ott hevernek az asztalon leszakítva.

Az Airtight Gamest játékfejlesztő céget tíz évvel ezelőtt alapították és olyan játékok fejlesztésében vettek részt, mint a Quantum Conundrum, a Dark Void és a Murdered: Soul Suspect.

A Murdered: Soul Suspect, a cég utolsó játéka és az első next-gen próbálkozása nem aratott túlzott sikert a kritikusoknál, a Metacritic-en 60/100-at ért el átlagban. Sajnos a játék szerintünk is tényleg gyenge volt, nem véletlenül értékeltük 3/10-re. Viszont annak azért nem örülünk, hogy a céget bezárták.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)