Rob Pardo, a Blizzard kreatív igazgatója elhagyja a céget

Igem, jól olvastátok, a Blizzard Entertainment kreatív igazgatója és egyik legfontosabb figurája elhagyja a kaliforniai céget.

Pardo a bejelentést a Battle.neten tette meg és azt is hozzátette, hogy nehéz döntés volt a Blizzardtól megválni. „17 év után, amit a Blizzardnál töltöttem el, nagyon sok meditálás után ezt az egyszerre kemény és keserű, de ugyanakkor izgalmas döntést hoztam meg, hogy az életem következő fejezetét már máshol töltöm el.” – tette hozzá Pardo.

Mielőtt a Blizzard kreatív igazgatójává vált volna, Pardo olyan játékokon dolgozott, mint a StarCraft, a World of Warcraft és a Diablo III. Emellett a Blizzard ügyvezető alelnökeként is dolgozott a játékdesign terén és a 2015-ben mozikba kerülő World of Warcraft filmben is sokat segédkezett.

ps4pro.eu_robpardo_1

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennyit hozzá tudtam tenni a Blizzard sikereihez.” – nyilatkozta Pardo. „Sokáig kitartó játékokon dolgozhattam, segítettem az eSports növekedésében, illetve a Warcraft világ megfilmesítésében is segédkezhettem és természetesen szenvedélyemet a Blizzard online közösséggel, illetve a BlizzConon is megoszthattam.”

Az eljövendő karrierjével kapcsolatban Pardo azt mondta, hogy még nincs semmi ötletet, de természetesen elárulja a rajongóinak, ha eljön az ideje. Azt is hozzátette, hogy a nyarat a családjával fogja tölteni és emellett sokat fog játszani is.

ps4pro.eu_robpardo_3

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu