Végre wireless módban is működik a DualShock 4 a PlayStation 3-mal

Amióta a PlayStation 4 tavaly megjelent, már azóta össze tudjuk kötni a DS4 kontrollert USB kábelen keresztül a PS3-kat. Most viszont a nemrég frissített PS3 operációs rendszer végre azt is megengedi, hogy már USB kábel se kelljen a régi és új generáció „házasságához”.

Annyira persze nem egyszerű a sztori, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Pár beállítási mizérián keresztül kell mennünk, mire PS3-unk távolról is szereti majd a DS4-et.

 

Íme, egy lépésről lépésre útmutató ahhoz, hogyan érjük el, hogy wireless üzemmódban menjen a móka.

  • Kapcsold össze a DualShock 4 a PS3-mal, majd utána kapcsold be a konzolt.
  • Menj az „Accesory settings” részhez a PS3 menüjében.
  • Válaszd ki a „Manage Bluetooth Devices” részt és használd a „Scan for device” opciót.
  • Húzd le a DS4-et a kábelről.
  • Miközben keresgél a PS3, tartsd nyomva egyszerre a „PS” és „Share” gombokat a DS4-en
  • Amikor a fény villog a kontrolleren, dugd vissza a DS4-et az USB kábelre és válaszd aki a „Wireless Controller” funkciót
  • Miután regisztrálta a kontrolleredet a PS3, lehúzhatod a kábelről és már használhatod is wireless módban.

Talán nem egy egyszerű sztori, de aki már nagyon megszerette a DS4-et, annak érdemes végigmenni a procedúrán. Ti használnátok/használjátok a DS4 kontrollerjét a PS3-hoz?

Ja, igen! Akkor vissza is fordulok az ajtóból, mint Colombo felügyelő, mert a videót elfelejtettem, amelyen be is mutatják ezt a turpisságot:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)