Sigourney Weaver mint Ellen Ripley az eredeti Alienből az Alien Isolationben!

Teljesen mindegy, hány Alien folytatás, film, regény, képregény, játék, utánérzés, bármi készült, azért azt ugye vágjátok, hogy az EREDETI Nyolcadik utas a Halált, SEMMI, de az égvilágon SEMMI sem múlja felül! Tudják ezt a Creative Assembly fejlesztői is és egy olyan előrendelői DLC-t hoznak most ki, aminek először a DLC-k történetében először még értelme is van!

Ellen Ripley from the original Alien movie in the Alien Isolation DLC

Igen, pontosan ez lesz az Alien Isolation előrendelői DLC-je: a Nostromo TELJES legénysége visszatér az 1979-es filmből, beleértve a következő karaktereket: Sigourney Weaver, (Ripley), Tom Skerrit (Dallas) Veronic Cartwright (Lambert) Harry Dean Stanton (Brett) Yaphet Kotto (Parker)!

Egyetlenegy hátulütő ugye, hogy elő kell rendelned a játékot, különben: „se vér, se Dallas, se semmi!” (hogy Yaphet Kottót idézzem, amikor Dallas eltűnik a filmben), magyarán nem kapod meg az eredeti Alien DLC-t.

És hogy miből maradsz ki, ha nem rendelsz elő a játékra? A Crew Expendable küldetésekben Ripley-t Dallas-t, vagy Parket irányíthatod nem sokkal azután, hogy Brettet megöli az idegen. A cél persze az, hogy a nyolcadik (potya)utastól megszabadítsák a Nostromo űrhajót.

Ehhez viszont az USA-ban GameStop-tól, Európában pedig nyugat-európai boltokban kell előrendelni a játékot (azt még nem tudni, hogy a magyar forgalmazó beletartozik-e ebbe a körbe)

ps4pro.eu_Sigourney_1

A másik ilyen küldetés pedig a Last Survivor, amelyben Ripley-t irányíthatjuk a film utolsó jelenetében. Talán még az a rész is benne van, amikor Sigourney Weaver levetkőzik, hogy szexi alsóneműben öltse magára az űrhajós ruhát.

És az igazi hab a tortán, hogy összeszedték az eredeti színészeket is! „Felejthetetlen volt, amikor Sigourney bejött és megint ő volt Ellen Ripley” – mondta Alistair Hope kreatív igazgató az IGN-nek… „Ez tényleg nem volt semmi. Ahogy Sigourney mondta, hogy „Ellen szerintem ezt mondaná ebben a helyzetben…” – mindannyian összenéztünk, és azt mondtuk, hogy „Hát persze, hogy ezt mondaná!”. Az eredeti színészek közreműködése hatalmas segítség volt!” – tette hozzá

ps4pro.eu_alienisolationcrewexpendable_4

Ez mind baromi jól hangzik, de ez sajnos inkább marketing fogás, mint tényleges tartalom, amely a játékhoz tartozna. A legutolsó elbaltázott Alien játék: az Aliens Colonial Marines pedig intő jel arra nézve, hogy az ilyen előrendelés veszélyes történet…

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu