Szex és szerelem a Dragon Age: Inquisition világában

Csakúgy, mint az előző Dragon Age játékokban, a szex, szerelem és romantika, a Dragon Age: Inquisitionban is fontos szerepet játszik. Két romantikus viszonytípust a faji különbség beszűkítenek, hat másikat viszont nem korlátozza. Ezek közül legalább egy a hagyományos társ, vagy tanácsadói szerepkörön túl is létezik. Cullen és Cassandra mindketten vevőek lesznek hetero párkapcsolatra, Scrubbles viszont biszex romantikára hajlamos.

ps4pro.eu_100_million_DAI_1

Vannak olyan karakterek, akiket meg is lehet ölelni. A dialógusok választási lehetőségei egy az előző Dragon Age játékból ismert „Approvalhoz” hasonló rendszert biztosítanak. Az új rendszer sokkal inkább a párbeszédek választási lehetőségei irányítják. Amikor bizonyos társakat segítünk céljaik elérésében, az szintén segíti az Approval ratinget. Ha felbosszantunk valakit, az csökkenti ez a számot és ha sokat csináljuk, még az is előfordulhat, hogy faképnél hagynak. A tanácsadókra vonatkozó Approval rendszer a készítők állítása szerint egész másmilyen és egyelőre még nem lehet tudni róla semmit.

ps4pro.eu_100_million_DAI_4
A Dragon Age: Inquisition egy homoszexuális karaktert is bemutat, akit Doriannak hívnak és foglalkozását tekintve mágus. Dorian egy olyan kultúrából származik, ahol a tulajdon és a hívságok mindennél fontosabbak és azáltal, hogy nem hajlandó a társadalmi felszínnek megfelelni páriává válik. Azt még nem lehet tudni, hogy Doriannal bármit is lehet kezdeni, de az biztos, hogy a játékban a szexuális orientáltsága fontos része a karakterének.

Forrás: IGN

ps4pro.eu_100_million_DAI_3

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu