Speciális tartalom a Bungie Mobile appjában a Destiny bétázóknak

Már csak egy napot kell aludni, és indul holnap a Destiny béta PlayStation 4-en, úgyhogy a Bungie a hivatalos applikációt már fel is töltötte az Apple App Store-ba és a Google Play Store-ba. Bár hivatalosan ez Bungie Mobile Appnak hívják ezt a kis appot, de természetesen most kizárólag a Destiny-re, illetve annak bétájára fókuszál.

Ahogy az IGN írásából megtudhatjuk, az appot  iPhone-ra (később lesz iPad verzió is), illetve Androidra is le lehet tölteni és megnézheted rajta a barátlistádat, csekkolhatod és változtatásokat is eszközölhetsz a karaktereidben valós időben és a Towert (mármint a játékbeli Towert és nem a londoni Towert) is lecsekkolhatod. Ezen kívül a Destiny appnak köszönhetően a játék univerzumába is belemerülhetsz a Grimoire kártyáknak köszönhetően, amelyeket a játék során tudsz összeszedni.

ps4pro.eu_destiny2b

Végül az applikációt arra is használhatjuk, hogy a statisztikát lecsekkoljuk, így mindig képben legyünk azzal, hol járunk éppen a Destiny-ben.

Fogjátok használni az appot a béta periódus alatt?

PS4PRO_PlayStation4_News_Reviews_Destiny

Ja, igen, még mielőtt elfelejteném: aki Destiny bétát szeretne regisztrálni, egész egyszerűen „vegyétek meg” a játékot, ugyanis ahogy ráklikkeltek, a béta azonnal bekerül a letöltések közé, ha viszont nem kívánjátok mégsem megvenni a játékot, egész egyszerűen vegyétek ki a kosárból, a béta attól még meg fog maradni!

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV