A The Last of Us-t színpadon mutatják be élőben a színészek

Ilyen sem volt még… A PlayStation 3-ra készült legsikeresebb akció-kalandjátékot, a The Last of Us-t rövidesen élőben, egyfajta stand up „színházi” előadás keretében adják elő a színészek.

A The Last of Us: One Night Live keretében a főszereplő színészek adnak majd elő jeleneteket a játékból, sőt, még Gustav Savanarolla, a játék zenéjének szerzője is élő zenét produkál majd.

A The Last of Us hatalmas sikert aratott és sok díjat is szakított a tavalyi megjelenése óta, és ezt nagyon sok szempontból a zseniális történetének köszönhette. A PlayStation 4-re megjelenő The Last of Us: Remastered előtt egy egyszeri alkalommal színpadot is láthatjuk majd a színészeket, amint a játékból jeleneteket mutatnak majd be. Ez a különleges rendezvény jövő héten, július 28-án kerül megrendezésre.

ps4pro.eu_troy_baker_ashley_johnson_3

A The Last of Us: One Night Live során kiválasztott jeleneteket láthatunk majd, amelyeket a játékból öt színész ad majd elő: Troy Baker (Joel), Ashley Johnson (Ellie), Merle Dandridge (Marlene), Hana Hayes (Sarah) és Annie Wersching (Tess). Neil Druckmann, a The Last of Us igazgatója rendezi majd a show-t és Gustavo Santaolalla élőben húzza majd a „talpalávalót”: a saját maga által komponált zseniális játék zenét. A rendezvény alatt még egy Q&A is lesz a csapattal.

ps4pro.eu_troy_baker_ashley_johnson_4

A show-t egyébként a Santa Monica-ban lévő Broad Stage-en adják majd elő, következő hétfőn, július 28-án este hétkor, illetve magyar idő szerint (az időeltolódás miatt) hajnali ötkor, július 29-én. A jegyeket egyébként az amerikai játékosoknak ingyen osztogatják a PlayStation honlapon, aki kapja marja alapon.

Mivel persze még az ottaniak sem tudnak mind beférni az előadásra, ezért ezt a Twitch.tv-n, a Youtube-on és a PlayStation Networkön lévő Live Event Viewer segítségével meg lehet majd tekinteni.

ps4pro.eu_troy_baker_ashley_johnson_5

A The Last of Us: Remastered egyébként július 29-én kerül a boltokba, tehát ha igazi The Last of Us rajongó vagy, akkor felkelsz hajnali ötkor, megnézed az előadást, aztán öt órával később megveszed a játékot, melynek sztoriját már jól ismered, hiszen háromszor végigjátszottad a legnehezebb szinten is, nem igaz?

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu