Veszik a fehér PS4 Destiny Bundle-t, mint a cukrot

Kevés olyan játék van, amely képes alaposan felpörgeti egy adott konzol eladásait. Nemrég ez a csoda a Wii U Mario Kart 8-al történt meg, illetve az Xbox One-on a Titanfallal. Most a PS4-nek is van egy ilyen „katalizátora”: a Destiny, amelyet a játékosok az egész világon veszik előrendelésekben, mint a cukrot, hogy megkapják béta kódot, és Day 1-on elkezdhessék tolni a játékot.

ps4pro.eu-destiny-white-console-bundle_2

A sok Destiny bundle-n mellett azonban van egy olyan, amely kiemelkedik a többi közül: a PS4-es White Console Bundle. Előrendelésekben már most több elkelt belőle, mint ha összeadnánk az eddigi ÖSSZES bundle-t: beleértve olyan nagyágyúkat is, mint a nyitó Killzone Bundle, vagy inFamous és a Watch Dogs Bundle.

Hogy Magyarországon pontosan mikor és hogyan lehet ezt előrendelni, azt konzolboltoknál érdemes megérdeklődni, de az Amazonon, a Best Buy-on 450$-ért még meg lehet vásárolni a hófehér bundle-t.

ps4pro.eu_Destiny_1

Aki egy ilyen konzolba beruház, a következőket kapja:

Destiny Beta Elérés

Exkluzív multiplayer pályák, küldetések és tartalmak

Hófehér PS4

Hófehér PS4 Dualshock 4 Controller

30-Day PlayStation Plus trial

30-Day Music Unlimited (ez sajnos csak az USA-ban működik)

$10 PlayStation Store Voucher

HDMI kábel

Tápkábel

Wired Mono Headset

USB feltöltőkábel

Forrás: PS4Daily

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu