Destiny: bolygónként csak egy „célállomás”

Sokan Destiny bétázóban felmerült, hogy mekkorák lesznek a bolygók és ebből mennyivel találkoznak a játékosok. A bétában ugye az Régi Oroszországot alaposan megismerhettük, tegnap este pedig a Holdra mehettünk. Sokan azonban egy kicsit felvonták a szemöldöküket a Földdel kapcsolatban: ennyi lett volna a Föld?

Ezzel kapcsolatban a David Deej, a Bungie-től elismerte, hogy mindegyik bolygó: Mars, Föld, Hold és Vénusz csak egyetlen „célállomást” tartalmaz – ahogy a Bungie hívja ezeket a helyeket. Ami azt jelenti, hogy a Földhöz Régi Oroszország tartozik.

ps4pro.eu_Destiny_10

Ne felejtsük el, hogy maga Régi Oroszország is sok helyszínből: barlangokból, épületbelsőkből és egyéb helyekből állt. Másrészt a Destiny Bétában sok helyszín le van zárva a magas szintű ellenségek miatt.

Viszont ettől függetlenül nagyon úgy tűnik, hogy – legalábbis a játék kezdeti verziójában – olyan földrészek, mint Régi USA, vagy Európa nem szerepelnek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu