Ashley Johnson szeretné, ha a Last of Us mozi színészei játszanának a játékkal

„Önző módon az egyetlen dolog, amit feltételnek szabnék, hogy épp annyira szeressék a játékot, mint én, na persze ez nem fog megtörténni,” viccelődött Ashley egy IGN-nek adott interjújában. „De legalább annyira fontos lenne, hogy játszanak a játékkal, ki tudja ez megtörténik-e. Az biztos, hogy ismerek olyan stábot, amelyik fantasztikus munkát tudna végezni a The Last of Us-szal de szerintem ez a mostani is jók lesz”

Troy Baker, Joel színésze viszont továbbra is clicker szeretne lenni a filmben. „Annyira szeretnék clicker lenni! Egyébként az egész játékszinkron színészetnek az az igazi szépsége, hogy az arc, amit Te is, és mindenki más lát, nem a Tiéd, hanem Joelé. Nekem tetszik ez az anonimitás. Amit mi elvégeztünk, az a játékkal él tovább és a játékhoz tökéletes. Ami pedig a filmverziót illeti, ez kicsit olyan, mint amikor valaki egy másfajta megközelítésben játssza el ugyanazt a szerepet. Billy (sic) Shakespeare például biztos forog a sírjában, hogy hányféle színész játszotta már el Macbeth, Hamlet és III. Richárd szerepét. Ugyanaz a darab, de különböző színészek játszották el a karaktereket, különböző rendezők dolgoztak velük, más és másféleképpen értelmezték és mutatták be a darabokat.”

„Szerintem az fantasztikus, hogy ennyi előadási forma létezik és izgatottan várom egy másik színész munkáját megvalósulni, feltéve, ha megértik a karaktereket. Csak ennyit akarok: hogy megértsék a karaktereket. De azt is remélem, hogy valami mást, valami újat is belevisznek a figurákba, amelyre eddig még nem gondoltam, a lényeg, hogy a sztorihoz és Joelhez hűek maradjanak. Én pedig, ó igen, akkor is clicker akarok lenni! Szétlőtt fejjel!

The Last of Us filmnek még nincs megjelenési dátuma, de Neil Druckman már elhintette, hogy a játék adaptációja lesz és nem különálló sztori Druckmann írja a forgatókönyvet, Sam Raimi pedig a produceri feladatokat is látja el.

A színészekről még nem tudni semmit, viszont annyi már kiszivárgott, hogy Ellie szerepére Maisie Williams-t kérték fel, akit a Trónok harcában Arya Starkként ismerhettünk meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu