2014-ben eddig összesen háromszor annyi PlayStationt adtak el, mint Xboxot

A Sony pénzügyi jelentéséből kiderült egy másik számadat: a PS4 és a PS3 konzolokból összesen 3.5 millió darabot adtak el az első negyedévben, amely a tavalyi 1.1 milliós PS3 eladáshoz képest hatalmas ugrás, miközben a PSP, Vita és PS Vita eladások a tavalyi 600.000-ről nőttek az előző hírünkben már említett 750.000-re.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Ultimate_Collection_Bundle2

A Microsoft pénzügyi jelentései szerint ugyanebben az időszakban Xbox One-ból és Xbox 360-ból 1.1 milliót adtak el, ami egyrészt pont megegyezik a tavalyi PS3-as eladásokkal, másrészt harmadannyi, mint a 2014 első negyedéves PS3 és PS4 eladások együtt.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu