Menu

A Sony csökkentette bizonyos 4 órás PlayStation Now játékbérlések árait

Amióta a PlayStation Now zárt béta elindult, a résztvevőknek fizetni kellett a játékok bérléséért és a játékok nem csekély ára némi elégedetlenséget okozott a bétázók körében. Még a nyílt bétának is olyan elképesztő árai voltak, mint az F1 2013 és a NASCAR’4, amely az USA-ba 4 órára 5.99$, 90 napra pedig 49.99$, ami annyiba kerül, mint egy vadonatúj PS4-es játék. A Sony anno azt ígérte, hogy hallgatni fognak a zárt béta reakcióira és úgy tűnik, ez így is történt.

ps4pro.eu_PS_Now_3

Egy Reddit felhasználó, aki részt vett a zárt bétában, közzé tett egy emailt, amelyet a Sony-tól kapott, melyben és megköszönték neki a feedbacket a teszt fázis alatt és azt is közölték, hogy „bizonyos 4 órás bérlések árait” csökkentetni fogják az elkövetkező hetekben. Ez 2.99$ helyett bizonyos játékoknál 1.99$ csökkenést jelenthet az amerikai játékosok körében.

Bár ez még mindig nem az a hihetetlenül meggyőző, ellenállhatatlan ajánlat, amiért az amerikai játékosok tömegesen megrohamoznák a PS Now-t, ugyanakkor mégis azt mutatja, hogy a Sony hallgat a visszajelzéskre.

ps4pro.eu_playstation4_news_last_of_PSNow3

A PS Now európai bevezetéséről, annak körülményeiről, árairól egyelőre még nincs információ. Mivel a konzolboltokban rengeteg akciós PS3-as játék kapható, illetve a PS3 ára egyre alacsonyabb, egyelőre még megfontolandó, hogy a régi játékok miatt nem érdemesebb-e inkább egy PS3-ba és akciós játékokba beruházni.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu