A Sony csökkentette bizonyos 4 órás PlayStation Now játékbérlések árait

Amióta a PlayStation Now zárt béta elindult, a résztvevőknek fizetni kellett a játékok bérléséért és a játékok nem csekély ára némi elégedetlenséget okozott a bétázók körében. Még a nyílt bétának is olyan elképesztő árai voltak, mint az F1 2013 és a NASCAR’4, amely az USA-ba 4 órára 5.99$, 90 napra pedig 49.99$, ami annyiba kerül, mint egy vadonatúj PS4-es játék. A Sony anno azt ígérte, hogy hallgatni fognak a zárt béta reakcióira és úgy tűnik, ez így is történt.

ps4pro.eu_PS_Now_3

Egy Reddit felhasználó, aki részt vett a zárt bétában, közzé tett egy emailt, amelyet a Sony-tól kapott, melyben és megköszönték neki a feedbacket a teszt fázis alatt és azt is közölték, hogy „bizonyos 4 órás bérlések árait” csökkentetni fogják az elkövetkező hetekben. Ez 2.99$ helyett bizonyos játékoknál 1.99$ csökkenést jelenthet az amerikai játékosok körében.

Bár ez még mindig nem az a hihetetlenül meggyőző, ellenállhatatlan ajánlat, amiért az amerikai játékosok tömegesen megrohamoznák a PS Now-t, ugyanakkor mégis azt mutatja, hogy a Sony hallgat a visszajelzéskre.

ps4pro.eu_playstation4_news_last_of_PSNow3

A PS Now európai bevezetéséről, annak körülményeiről, árairól egyelőre még nincs információ. Mivel a konzolboltokban rengeteg akciós PS3-as játék kapható, illetve a PS3 ára egyre alacsonyabb, egyelőre még megfontolandó, hogy a régi játékok miatt nem érdemesebb-e inkább egy PS3-ba és akciós játékokba beruházni.

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu