Önálló játék lesz az Infamous Second Son kiegészítője, a First Light.

A játékban megismerhetjük a Second Son előzményeit egy új karakterrel és egy vadonatúj
történettel egyetemben. A remeknek ígérkező DLC-t az USA-ban digitális formában lehet beszerzni, de az európai Gamer közösség egy csilli-villi dobozos verziónak örülhet.
ps4pro.eu_infamous4
A történetünk Abigail Walkert fogja nyomon követni, akivel korábban már a Second Sonban is találkozhattunk. Az elragadó szépségű hölgyemény odacsap, ha szabad így fogalmazni.
Azáltal, hogy önálló játékról van szó, még csak a Second Sonnak sem kell a birtokunkban lennie ahhoz, hogy a magunkévá tehessük Abigailt. Vagyis a First Lightot.
Az Egyesült Államokbeli PS4 eladásokat Apolló módjára a holdig küldte a Second Son megjelenése. Remélhetőleg a First Light sem fog elmaradni ettől a színvonaltól.
ps4pro.eu_infamous1

Arról sajnos még hivatalos információ nincs, hogy a dobozos cucc mennyiért fog a piacra kerülni, de azt már most tudhatjuk, hogy a digitális kópia 15 dollárért lesz vihető az USA-ban.
A játék gameplay videóját imitt csekkolhatjátok.
A Sony aranytojást tojó lúdként tekinthet a Second Sonra, mivel mindössze 9 nap alatt 1 millió példányban sikerült értékesíteniük.

-Kese-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu