Már most elfogytak az USA-ban a Destiny Limited Edition előrendelések

Az USA-ban a Best Buy jelezte a vásárlónak emailben, hogy törlik az előrendeléseiket, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a Limited Edition bizony elfogyott.

ps4pro.eu_Destiny_7

Az alant látható emailben, amelyet egy fórumra töltött fel egy szomorú Limited Edition előrendelő, amelyet egyelőre ismeretlen számú Best Buy vásárlónak küldtek ki, az üzlethálózat egyszerűen közölte, hogy a Destiny Limited Edition előrendeléseik túllépték azt a mennyiséget, amelyet a Best Buy biztosítani tud. A Best Buy kárpótlásul 12.000 Ft. levásárolható kreditet kínál a vásárlóinak (megjegyzés: mikor kapott magyar vásárló egy fillér kárpótlást is bármilyen hasonló esetben?), továbbá azt javasolja a kedves vásárlónak, hogy inkább a Digital Guardian Editiont, vagy a Standard Editiont vegye meg.

ps4pro.eu_Destiny_email_1

Egyébként a Limited Edition nem az első, amely Destiny-ből elfogyott az USA-ban. A Ghost Edition előrendelői verziói múlt héten merültek ki és azon szemfüles egyének, akik időben szereztek, 1000 $-ért (kb. 230.000 Ft-ért) is feldobták eBay-re.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu