Hellblade – „ne hívjatok Heavenly Sword 2-nek!”

Dominic Matthews,a Ninja Theory egyik fejlesztője adott egy interjút  az Eurogamernek, melynek keretén belül tájékoztatta a közönséget arról, hogy soron következő játékuk a Hellblade, semmilyen kapcsolatban sem lesz remekművükkel, a Heavenly Sworddal.Így eloszlatta azokat a rajongók általi információkat, miszerint esetleg Narutót, vagy a húgát, Kai-t láthatjuk a bemutató videón, illetve azt is, hogy két játék bármilyen kapcsolatban állna egymással az univerzumuk, vagy a történetük szintjén.

A rajongók érdekesnek találták, hogy mindkét cím főszereplője nő, illetve amíg a 2007-ben bemutatott  játék címében a mennyei szó szerepel, addig a mostaniban pedig a pokol. Ettől függetlenül Dominic mindenkit biztosított arról, hogy tényleg nem semmilyen kapcsolat a két hack’n’slash cím között. Egy szó mint száz, nagyon várjuk a Hellbalde-t, ugyanis Dominic szerint új történetet, valamint egy kicsit más játékmenetet kapunk mint amit eddig megszoktunk.

De ha már említést tettem ööö betűs főhősnőnkről, ( bögyös vörös dög )készült egy egész estés animációs film a Heavenly Swordról. Szeptember másodikán fog megjelenni Amerikában. Európai megjelenésről sajnos még nem adott hírt a kiadó.

-KicsiYapo-

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)