Tokyo Game Show 2014: élő stream az „előshow-ról”

A Tokyo Game Show 2014 megrendezése előtt néhány héttel, pontosabban szeptember 1-jén konferenciát fog tartani a Sony Computer Entertainment Japan Asia. Ezen a napon fogja elfoglalni elnöki székét Atsushi Morita , aki a cég keleti régióját fogja igazgatni, mivel a jelenlegi vezér, Hiroshi Kawano tegnap reggel felmondott..

Állításuk szerint a jövőbeni címeket jelentik majd be, de a Sony-t ismerve plusz újdonságokra is szert tehetünk. Mivel Japánban nem annyi Ps4 fogyott mint amennyit szerettek volna, ezért nem titkolt szándékuk a konzol népszerűsítése. Igaz, a Világ többi részén nagyon szép eladási számokat produkált, a kínai piac azonban még hátravan.
ps4pro.eu_TGS_3b

Magával a rajttal nem hiszem hogy nagy probléma lesz, ugyanis a Sony már szerződést kötött a Shanghai Oriental Pearl Develpoment csapatával, akik a kínai rajthoz, egy több 100 milliós alaptőkét fognak biztosítani. Persze a szemük már dollár jelekre változott, amit valljunk be őszintén nem is csodálunk.
Mivel az előzetes információk alapján a show teljesen japán nyelvű lesz, ezért a stream élő fordítást használ a közvetítéshez. Természetesen mi is közvetítjük majd az eseményt. Vakarimaszuka?

-KicsiYapo-

Forrás:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu