PlayStation 4-re is készül már a Saints Row 4

Talán sokan vonják már fel a szemöldöküket a sok PS4-es remake láttán, de igazából ez mindig is jellemző volt az új konzolgenerációkra. PlayStation 4-re eddig többek között a Tomb Raider Definitive Editiont, a The Last of Us Remasteredet, a Metro Reduxot kaptuk meg ilyen „ráncfelvarrt” verzióban és persze új „remastered” címek is várhatóak: eddig a Grand Theft Auto V-ről és a Sleeping Dogs-ról hallottunk.

ps4pro.eu_Saints_Row_Re-elected_1

Most a Saints Row 4 is felkerült erre a listára. Kissé „őrültebb” Grand Theft Auto-klón sorozatról van szó, amelynek legújabb darabja a Saint’s Row 4, mely most már PlayStation 4-en is napvilágot lát rövidesen.

Persze ennek is lesz új címe: „Saints Row 4 Re-elected”, amely ugyan tényleg egy felhúzott grafikájú verzió, azonban új tartalmat is kapunk hozzá és összes eddigi DLC-t is beleszuszakolják. A teljes csomag az USA-ban nem is lesz túl drága: a Saints Row 4 Re-elected ott PS4-re $30-ba fog kerülni, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nálunk is 10.000 Ft alá kerül az ára.

Egy kicsit üröm az örömben, hogy még 2015 Január 27-ig várni kell rá. A portolást az eredeti fejlesztő, a Volition és egy Deep Voltage nevű csapat együtt végzi majd el.
ps4pro.eu_Saints_Row_Re-elected_3
Egyelőre még semmilyen képet, vagy trailert sem láttunk a PS4-es verzióról, ezekre még egy kicsit várni kell. Mindenesetre annyit már tudunk, hogy „őfelségének” a GTA V lesz riválisa 2015-ben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu