Mortal Kombat X megjelenés, meglepetés bónusz karakter előrendelőknek

Sokunk által kedvelt brutális harci játék újabb felvonása megjelenési dátumot kapott. 2015.04.14-én újra belevethetjük magunkat a kegyetlen kivégzésekbe, ugyanis akkor érkezik a Mortal Kombat X.

A NetherRealms Studios egy kis extra ajándékkal is kecsegtet az előrendelőknek. Ugyanis ha bármelyik üzletben előjegyezzük magunkat a játék megvételére, megkapjuk extra ajándékként Goro-t, a négy kézzel megáldott Shokan harcos herceget, mint irányítható karaktert. Ez persze nagyon jó hír, mivel eddig nem nagyon volt erre lehetőségünk. Ha jól emlékszem a Mortal Kombat negyedik részében csépeltük vele az ellent elsőnek. Akárhogy is vesszük a NetherRealms Studios dupla jó hírrel szolgált.
ps4pro.eu_Mortal_Kombat_X_3
Úgy látszik, valamiért ragaszkodnak az áprilisi megjelenésekhez, ugyanis a Mortal Kombat 9, 2011.04.18-án landolt a boltok polcán. Természetesen számíthatunk plusz DLC-k kiadására.
Izgatottan várjuk, ugyanis az eddig összegyűjtött információk ez lesz a legjobb Mortal Kombat rész.

-KicsiYapo-

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu