Resident Evil 2 Revelations 2: vajon megint méltó lesz régi hírnevéhez?

Megérkezett a Resident Evil: Revelations 2 első mozgóképes bemutatója, melyben Claire Redfileld főhősnőt lesz szerencsénk megcsodálni, 1 perc és huszonhárom másodpercen keresztül. Az elmúlt idők gyalázatos Resident Evil felhozatala után végre egy ígéretes címmel állunk szemben. Az új trailer nem mutat se túl sokat, se túl keveset. Pont amennyit kell. Ezért is merem kijelenteni, hogy szerintem hűen követni fogja az előző epizód által felépített vonalat. Claire-t elrabolják, bezárják egy cellába, vírus elszabadul, fegyvert ragad, jönnek a zombik, újra gyilkolni és félni kell.

További hír még, hogy epizodikus formában fog a boltokba kerülni a játék. A Resident Evil: Revelations 2 összesen négy részből áll majd, amiket heti adagokban kapunk meg — a csapat azt ígéri, hogy minden részben több órányi hátborzongató játékmenet vár minket, s egy cliffhanger finálé, ami ösztönöz majd arra, hogy folytassuk a kalandot.

ps4pro.eu_Claire Redfield2

Az epizódokat külön-külön 6 dollárért vásárolhatjuk meg, vagy a 25 dollárba kerülő Complete Season Pass csomagban egyszerre, illetve később lesz majd egy lemezes verzió is 40 dollárért, azoknak, akik a polcukon szeretnék látni a sorozat legújabb részét. A kiadó felhívta a figyelmet arra, hogy az epizódokat egyben (Season Pass formájában vagy lemezen) érdemes megvenni, mert így extrákat kapunk — bár azt még nem mondták, hogy pontosan mit.

ps4pro.eu_Claire Redfield

Nagyon kedveltem az első rész Nintendo 3DS-en, mert visszahozta kicsit a legelső RE játék hangulatát. Remélem nem fog csalódást okozni, és nem egy Codname Veronica X másolatot kapunk.
2015 elején várható PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox360 és Xbox One konzolokon.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu