Formula Fusion: új lebegős-versenyzős játék a Wipeout készítőitől

Tegye fel a kezét, aki nem szeretne beülni egy anti-gravitációs járműbe, és tövig nyomni a sugármeghajtást.  Senki? Valahogy erre a válaszra vártam. Mivel jelen időnkben ez még nem megvalósítható, ezért a műfaj szerelmeseinek van egy jó hírem. A Wipeout fejlesztői gondoltak egyet és úgy döntöttek elkészítik nekünk a Formula Fusion-t. Az R8 Games csapata gondolt egyet és a legendássá vált Wipeout szériára alapozva neki fogtak egy teljesen új játéknak, melynek alfa verziójáról kiadtak egy friss trailer-t. Természetesen a nagy előd gyökereire hajaz, de ezt nem is tagadják.

Ebből kiindulva, elsőre nagyon hasonlít a Wipeout 2048-ra, de mivel ez egy nagyon kezdeti stádiumban járó alkotás, így a végleges koncepció még változhat.  Véleményem szerint grafikailag még javíthatnának rajta.

ps4pro.eu_Formula_Fusion_3

Sajnos megjelenési dátumról még kaptunk hírt, de ami biztos, hogy zene ügyileg nem kispályáztak, ugyanis leszerződtették Benjamin Stanford-ot ( Dub FX ) aki koncepciójában leginkább a hip-hop, reggae és drum and bass  stílusokat keveri össze. Így a száguldáshoz kapcsolódó soundtrack-ben biztos nem fogunk csalódni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)