A Bungie-nál folyamatosan rólatok beszélnek. Csuklotok, Destiny-sek?

A Bungie nagyon komolyan veszi a rossz kritikákat és reakciókat. Ami egyébként a visszajelzéseket illeti a Destiny fejlesztője szinte „ezekkel kel és fekszik”, legyen akár negatívról, vagy pozitívról szó.

„Nem szoktuk felhúzni az orrunkat, ha rossz véleménnyel vannak a játékainkról.” – állította a Bungie a heti update-jében. „Keményebbek vagyunk magunkkal szemben, mint gondolnátok.”

destiny_ps4pr.eu_8

A Destiny hatalmas hype-ot kapott az indulásra, így talán nem is volt meglepő, hogy nem mindenkinél felelt meg a várakozásoknak. Az önismétlő játékmenet és loot rendszer csak a jéghegy csúcsa volt a játékosok panaszainak. Aztán ezen a héten sokaknál betelt a pohár. A Bungie ugyanis egy olyan update-et adott ki, amely „csökkentette az exploitok mértéket” – egész konkrétan a rendkívül népszerű barlang exploitok esetében.

A zavaros loot rendszer és Cryptarch gyakran bosszantó „felismerései” miatt érthető, hogy a rajongók miért frusztráltak amiatt, hogy az egyetlen biztos reményüket elveszik a Legendary tárgyak szempontjából. Jó hír viszont, hogy a Bungie hallgat a játékosokra. Bár a konkrét terveiket nem osztották meg, mindenesetre olyasmit sejtettek, amely egy nagyobb patch-re utalhat.

destiny_ps4pr.eu_9

„Mindennap rólatok beszélünk a Bungie-nál, ebben biztosak lehettek. Sokkal jobban hallgatunk rátok, mint azt gondolnátok és vannak olyan tervek, amelyeket nem oszthatunk meg. Ezek sokat fognak változtatni a játékélményeteken.” – tette hozzá a Bungie. „Hamarosan számíthattok valami újdonságra. Ebben biztosak lehettek, mert éppen most dolgozunk rajta.”

A Bungie azóta egyébként bejelentett egy patch-et, amely az egész Engram rendszert átalakítja.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)