Menu

Dragon Age: Inquisition karaktergeneráló videó

Egy friss videóban a Bioware bemutatta a Dragon Age: Inquisition karakter generáló képernyőjét. Amint látható igen csak belementek a részletekbe. Ebben a három és fél percben tökéletesen látható hogy nem aprózták el a választási lehetőségeket. Minden egyes apró részletet meg lehet majd adni. A szokásos fej, hajszín, és szem mellett, kialakíthatjuk a ráncokat és a fej tartását.

De még ide sorolnám a borosta sűrűségét, valamint a szem alatti és feletti festés t, illetve az arcszín megadását. Kérem szépen így kell kinéznie egy napjainkban a polcokra kerülő RPG karakter alkotó részének. Sokan tanulhatnának tőlük, ( ugye, ugye Bungie? )hiszen tényleg nagyon sok választék merül fel a bemutató alapján. Ne felejtsük el, ez még csak egy kis ízelítő. Mi lesz a végleges verzióban? Ha valamit is adunk a hősünk kinézetére, hosszú perceket is igénybe vehet majd a testre szabás.

Viszont fel kell arra készülnünk, hogy a játék producere Cameron Lee szerint a legújabb rész nagyon nehéz lesz. Érdemes lesz használni a taktikai nézetet, mivel állítása szerint izzasztóbb csatákban lesz részünk, mint az előző részekben. 2014.november 21 már a nyakunkon van, szóval lelkileg már lassan felkészíthetjük magunkat az éjszakákba nyúló kalandokba.

De ez még mind semmi, ugyanis napvilágot látott egy húsz perces gameplay felvétel, ahol a játék harcrendszerét csodálhatjuk meg.

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Gears of War

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu