Call of Duty : Advenced Warfare – utolsó trailer a megjelenés előtt [VIDEO]

Az Activision nem volt rest, és két héttel a megjelenés előtt kidobta az új Call of Duty : Advenced Warfare utolsó trailerét.  Természetesen Kevin Spacey bölcsességei, és rendelt virtuális mása megint végig kísérik a bemutatót, aki nagyon büszke nagyobbacska magánhadseregére. De ne aggódjatok, nem csak róla szól a bemutató. Látni fogtok robbanásokat, zuhanásokat, na meg persze a készítők által nagyra becsült exoskeletonokat. 2052-ben járunk.

A történetben egy US Army-tól leszerelt tapasztalt katonát, Mitchell közlegényt alakítjuk, aki a kis zsoldos sereg miatt hagyja el a hadsereget. A kampány mellett, a többjátékos módon is sokat változtattak készítők és teljesen új játékélményt ígérnek.

Megjelenés: 2014.11.04-én.

-KicsiYapo-

2014.05.2.ps4pro.org.PlayStation4.news.kevin.spacey

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu