A Guerrilla Games trailer készítőket vesz fel a PlayStation Experience-hez?

A Guerrilla Games eléggé csendben van az új PS4 játékával illetően, amely egy open world akció-szerepjátéknak tűnik első blikkre. Az E3 és a Gamescom rendezvények ugye már lezajlottak, szóval a bemutatóra idén még most lenne lehetőség a PlayStation Experience keretében. Ennek örömére a fejlesztő clg egy karrier lehetőséget kínál, amely videó-készítésre vonatkozik, és elég ígéretesnek tűnik.

ps4pro.eu_Guerilla_Games_1

Íme, a hirdetés szövege:
„A Guerrilla olyan belsős médiakészítőt keres, aki látványos videók készítésére képes, hogy a játékainkat reklámozza. A sikeres jelentkező trailereket, teasereket és „kulisszák mögött” videókat készít majd, amelyek a játékaink minőségét hangsúlyozzák ki. Ezen felül interjúkat kell készíteni a fejlesztők és online streamelni a videókat Youtube és Twitch.tv csatornákon keresztül.”

Mivel a Killzone: Shadow Fall már egyéves játék, így elég esélytelen, hogy a PlayStation Experience keretében ezt mutatnák be. Az egyetlen logikus magyarázat tehát az lehet, hogy a kevesebb, mint két hét múlva megrendezett PlayStation Experience rendezvény keretében mutatják majd be az új játékot.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu