Kiderült, mikor érkezik a Resident Evil Revelations 2

A Capcom bejelentésében pontosan megadta a jövő év egyik legjobban várt horrorjátékának megjelenési dátumát, így most már nem csak azt tudjuk, hogy négy epizódra felosztva érkezik majd az játék, hanem azt is, hogy melyik rész pontosan mikor kerül fel a PlayStation Networkre.

A Capcom tervei szerint a Resident Evil Revelations 2 első epizódjának megjelenésére február 18-án érkezik, a maradék három rész pedig mindig egy héttel később, így a második rész február 25-én, a harmadik március 4-én, a negyedik pedig március 11-én – mindig két felvonást hozzáadva gazdagítva a történethez.

ps4pro.eu_Resident_Evil_Relevations_2_2Minden egyes epizód 6 dollárba kerül majd, illetve 25 dollárért vásárolhatunk Season Pass-t, amelyben benne lesz minden rész, sőt, még két extra epizódot is tartalmaz majd.
Emellett lesz majd dobozos kiadás is, méghozzá a március 13-án boltban kerülő kiadásban olyan extrákkal, mint Albert Wesker karaktere, akit a RAID módban érhetünk el, illetve a négy alternatív kosztüm Claire, Moira, Barry és Natalia számára.

A Capcom emellett még azt is megerősítette, hogy Barry Burton játszható karakter lesz majd a Resident Evil Revelations 2-ben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu