Limitált kiadású PlayStation 4 a 20. évforduló alkalmából

Több különleges pillanat volt az elmúlt hetekben, amelyek a 20. évforduló napját vezették fel. Azonban a legnagyobbat a végére tartogatták. Egy 20. évfordulói kiadású PlayStation 4 lesz megvásárolható az USA-ban a PlayStation Experience ideje során. A konzol 499 USD-ba kerül majd és egy szürke PS kamerát és állványt is adnak majd hozzá.

A rendszer a régi szürke PlayStationre hasonlít design szempontjából, és még a klasszikus logo is megtalálható rajta. Csak 12300 darab létezik, szóval siess a vásárlással, ha szeretnél egyet magadnak ebből a különleges kiadásból.

ps4pro.eu_assassins_limited_ps4_1

A magyarországi Sony egy sajtóközleményt is küldött a hírrel kapcsolatban.

„Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg. Összesen 12 300 példány készült belőle, ami nem véletlen, hiszen ez a szám is a legelső konzol megjelenési idejére utal. Az ünnepi kiadás elérhető lesz Japánban, Észak-Amerikában és Európában is, A konzol mellett a kiegészítők is az eredeti szürke színben jelennek meg.

Már az első PlayStation rendszer is csúcstechnológiának számított a maga korában, hiszen lenyűgöző, nagy-felbontású, valós idejű 3D grafikájával olyan soha nem látott élményeket adott a játékosoknak, amelyre korábban még egy konzol sem volt képes. Ezenfelül pedig gazdag és izgalmas játékkínálatával is meghódította a világ játékosait. A PlayStation forradalmasította az egész játékipart, hiszen ez az egyetlen olyan konzol, amelyből világszerte több mint 100 millió példány kelt el.

Az eredeti PlayStation igazi áttörést hozott a játékélményben a felhasználók számára az egész világon, ezt pedig az elmúlt 20 évben még tovább sikerült fokozni.

ps4pro.eu_20thAnniversaryPS4_5

A PlayStation®4 20 éves születésnapi kiadása egy nagyon különleges modell, mely külsejében az első konzolt idézi, mely megalapozta a PlayStation sikerét az elmúlt 20 évben. Ez a limitált kiadás egyszerre lehet nosztalgikus élmény a legnagyobb rajongók számára, ugyanakkor lehetőség is azok számára, akik nem használták az első konzolt, hogy megtapasztalhassák ezt az élményt – mondta Andrew House a Sony Computer Entertainment elnök vezérigazgatója.

house

 

 

 

“A PlayStation 4 születésnapi kiadásával a hálánkat szerettük volna kifejezni mindazon rajongók, újságírók és partnerek felé, akik támogatták és velünk együtt építették a PlayStation platformot az elmúlt 20 évben. Mi továbbra is elkötelezettek vagyunk azon célunk mellett, hogy minden játékos számára legjobb helyet biztosítsuk a játékra az egész világon.”

A Sony Computer Entertainment továbbra is azon dolgozik majd, hogy a PlayStation kínálatot bővítse, és olyan élményeket adjon a játékosoknak, melyet csak a PlayStation konzolon tapasztalhatnak meg.”

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu