Különleges PlayStation témák a 20. évforduló alkalmából

Tegnap említettük, hogy Sony kiad egy különleges 20. Évfordulós PlayStation 4-et a PS Experience során.
Sony az ünneplést azonban ezzel nem fejezte be. Ma kiadott különleges témákat a VITA, PS4 és PS3-ra amik ingyenesen letölthetőek.

A PlayStation 4 háttere világos szürke lett, és a kék egyhangú menü ikonok helyett színes csíkokká változtatták. A bekapcsolási dal is megváltozott, és most már a régi PS One változata szólal meg. Ha sokáig a menüben maradunk akkor a olyan zenére vált ami a PS2, PS3 és PS4 keveréke.

Screen-Shot-2014-12-03-at-11.47.01

A VITA is hasonló bánásmódot kapott. A zene a PS2 és PS3 zenéjének a keveréke egy kis PS VITA dallammal fűszerezve. Valamiért azonban nincs PS One zene a VITA-nál.

Ettől függetlenül nagyon szép gesztus Sony-tól, hogy elkészítette ezeket a témákat és ingyenessé tette az ünnep alkalmából.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu