The Elder Scrolls Online: egy jó hír, meg egy rossz hír

Melyikkel kezdjük? A rosszal? Ok. Nos, a rossz hír az, hogy idén már biztosan nem játszhatnak a konzolosok a The Elder Scrolls Online MMO-val. Akik arról álmodoztak, hogy a PlayStation 4-en idén a karácsonyfa árnyékában a Bethesda MMO-ját nyüstölik majd, azokat ki kell ábrándítanom: nem fogják nyüstölni.

ps4pro.eu_the_elder_scrolls_online_5

És mi a jó hír? Nos, ha nem is idén, de legalább biztosan LESZ The Elder Scrolls Online! Matt Firor a The Elder Scrolls Online rendezője megsúgta, hogy bár még kell hegeszteni, finomítani a játékon, arról szó sincs, hogy kukázták volna a projektet. A fejlesztés gőzerővel halad, csak előbb szeretnének meggyőződni róla, hogy a két legfontosabb fejlesztés – a Justice és a Champion rendszerek – megfelelően működjenek, ugyanis a fejlesztők szerint a funkciók tekintélyes mennyiségű tartalommal bővítik majd a játékot és ezáltal új típusú játékstílus távlatai is megnyílnak.

ps4pro.eu_the_elder_scrolls_online_3

Firor azt is hozzátette, hogy a PlayStation 4 és Xbox One kiadások nem szimpla portok lesznek, ezért van szükségük több időre, hogy a fejlesztést végre befejezzék. Várhatóan 2015 elején… neeeem, nem akkor érkezik a játék, csak „újabb hírekkel szolgálnak majd arról, hogy a projekt fejlesztése éppen hol tart.”

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu