Dragon Age: Inquisition: megérkezett az első multiplayer DLC

Majdnem egy hónapja van piacon a Dragon Age: Inquisition (átfogó tesztünket rövidesen olvashatjátok) és a játékosok már most megkapják az első DLC-jüket. A vadonatúj Destruction Multiplayer Expansion DLC-t a PlayStation Store-ról tölthetitek le.ps4pro.eu_Dragon-Age-Multiplayer-2A DLC-ben új fejlesztési lehetőség szerepelnek a multiplayerhez, illetve vadállatok is belekerültek, amelyek rátámadnak a gyanútlan játékosokra és NPC-kre is. Szinte már előre látjuk lelki szemeinkkel a készülődő videókat!

Érdekesség egyébként, hogy Deluxe Editionhöz járó extra jóságokat is le lehet most már tölteni, amelyek eddig csak a pre-order bonushoz jártak. Flames of the Inquisition fegyvereket és páncélokat, új hátasokat a játék digitális OST-jét, sőt, még egy „trónt” is kaphatunk ezzel a lehetőséggel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)