Life is Strange – végre megtudtuk az első rész megjelenésének dátumát

A Remember Me-ről elhíresült francia fejlesztőcég, a Dontnod Entertainment nemrég örvendeztette meg a játékosokat azzal a hírrel, hogy pontosan melyik napon fog jelenik majd meg az új, epizodikus kalandjátékuk legelső fejezete. Ennek örömére ki is adták a Life is Strange egy új trailerét, amelyben a játékban lévő részletek mellett az árszabásról és a szezonbérlet tartalmairól is információkat kapunk.

A Life is Strange egy igazi történet-centrikus kalandjáték, amelyben semmilyen akciórészt sem találunk, azonban manipulálhatjuk az időt és ezáltal a történtet is. Az események egy fiktív oregoni városban, Arcadia Bayben játszódnak, ahol egy Max Caulfield nevű lány és barátnője, Chloe nyomoznak egy eltűnt társuk, Rachel után. Max hamar rájön, hogy egészen különös képességek vannak a birtokában, melyek segítségére lesznek a nyomozásban.

A Life is Strange történetét öt részen keresztül játszhatjuk végig, a legelső epizód pedig 2015. január harmincadikán kerül fel PlayStation Store-ra, illetve jelenik meg más platformokra is. Európai árról még nincs infó, az amerikai 4.99 dollárba, a maradék négy epizódot 16.99 dollárba, a komplett Season Pass pedig 19.99 dollárba kerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)