Az Assassin’s Creed alkotójának vadonatúj játéka

Patrice Désilets, aki nem más, mint az Assassin’s Creed-sorozat keatív igazgatója, a AC: Broderhood után a THQ-hoz került, hogy ott dolgozzon, ám a THQ csődbe ment, ő pedig nem igazán találta a helyét. Konkrétan azt mesélte, hogy a biztonságiaknak kellett kidobniuk a Ubisoft épületéből – ez mennyire megalázó lehetett már az AC sorozat egyik szellemi atyja és kreatív designere számára? Mára a tehetséges fejlesztő szerencsére ismét összeszedte magát, és egy új stúdió, a Panache élén dolgozik.Patrice DésiletsMéghozzá egy vadonatúk j projekten, melyről Désilets nemrég beszélt a GameInformer újságíróinak, azt is hozzátéve, hogy a már évek óta készülődő cím egy történelmi akció-túlélő játék lesz.

Désilets azt is hozzátette, hogy játékuk nem egy rövid DLC játék lesz, hanem egy igazi tripla-A kategóriás projekt, ugyanis ő még mindig hisz a nagy költségvetésű címekben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)