Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies: ismét zombik a láthatáron

Call of Duty zombik nélkül már nem is igazán Call of Duty, így borítékolható volt, hogy az Advanced Warefare-ben is szembe kell majd nézniük az élőhalott hordával.

Rövidesen felkerül a PSN-re a Call of Duty: Advanced Warfare első DLC-je, és hogy az Activision egy kis hírverést csapjon neki, ingyenes hétvégével és néhány új fegyvert ajándékozott a nagyérdeműnek, illetve most egy új trailert is kihoztak.

Az Exo Zombies című játékmód szakít a hagyományos hörgős, vánszorgós zombikkal és inkább a 28 nappal később rohanó és ránk rontó élőhalottjai kapnak főszerepet. Továbbá Kevin Spacey után egy újabb sztárok is bekerültek a játékba: John Malkovich, a Grindhouse-os Rose McGowan, a Holnap határából is ismerős Bill Paxton, és a The Walking Deades Jon Bernthal lesznek a Call of Duty: Advanced WarfareExo Zombies nem „lejárt szavatosságú” (élő) főszereplői.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)