A Resident Evil Zeroból is készülhet HD Remaster?

A Capcom tegnap frissítette a site-ját rengeteg olyan screenshottal, amelyik azt a PS4 témát mutatja, amelyet a játékosok a Biohazard Remaster HD előrendelésével kapnak. Éles szemű játékosok azonban észrevettek valami sokkal érdekesebbet, amely egy újabb remastered Resident Evil játék előkészületeit ígéri. Egy ikon található a Resident Evil Zeroval kapcsolatban a home menüben, amelyet a rajongók semmilyen Sony platformon nem láttat még eddig.

ps4pro.eu_resident_evil_zero_ps4_2

Jövő hónapban érkezik a Resident Evil Remake HD formátumban, így tehát nem nehéz elképzelni, hogy a Capcom ugyanezt teszi majd a GameCube-ra 2002-ben megjelent Resident Evil Zeróval is a közeljövőben Vajon ez azt jelenti, hogy a jövőben a Resident Evil játékok remake-jeinek egész áradatát kaphatjuk meg. És ez tényleg jót tesz majd a sorozatnak, vagy csak a fejőstehén tipikus esete forog fent? Szerintetek?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)