Battlefield Hardline: korlátok nélküli lesz a béta

Friss képeket és információk láttak napvilágot a Battlefield Hardline második bétájának kapcsán, amely régi és jelenlegi generációs gépeken is egyaránt tiszteletét teszi – ráadásul többféle játékmódban is. Ezek egyike a hagyományos, 64 fős Conquest, a másik pedig a tényleg új autós üldözéses Hotwire.

ps4pro_eu_battlefield_hardline_nyitó

Ez csak egy kis része annak a sokféle lehetőségnek és élménynek, amelyet állítólag majd a játék nyújt, az elérhető szintet viszont nem korlátozzák a fejlesztők, ahogy azt sem, hogy rendőrként, vagy bűnözőként milyen extra lehetőségeket oldhatunk fel. „Tényleg azt akarjuk, hogy orrvérzésig told a bétát. Erre pedig nagy szükségünk van.

ps4pro.eu_battlefield-hardline-2

Ez a teszt arra szolgál, hogy jobbá tegye és segítsen nekünk abban, hogy teljesen problémamentes, lehető legstabilabb indulást tudjuk biztosítani.” – mondta Steve Papoutsis, a Hardline vezető producere.

A Battlefield Hardline új nyílt bétájáról ugyan még konkrét dátumot nem árultak el, viszont heteken belül megérkezhet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu