Egymillión izolálták magukat az idegentől az Alien: Isolationben

Elismerést érdemlő siker az Alien: Isolation számára. Egy sajtóközleményből tudtuk meg, hogy a Creative Assembly és a Sega egymás vállait veregetik, hogy sikerült egymillió példányt eladni a játékból, amióta október 7-én a boltokba érkezett. Nem rossz eredmény négy hónap távlatában. Persze azért azt se felejtsük el, hogy a játék több platformon is megjelent (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One és PC) és ezáltal azért nem olyan rettenetesen nehéz ezt az eredményt elérni.

ps4pro.eu_alien_safe_haven_nyito

„Végre létrehoztuk azt az Alien játékot, amellyel mindig is akartunk játszani és a számok egyértelműen azt bizonyítják, hogy a játékosok is ezt várták.” – nyilatkozta Alistair Hope, a Creative Assembly kreatív igazgatója.

A Sega persze tovább vert a tamtamot, azt hangsúlyozva, hogy „a játék több mint ötven „Év játéka” díjat kapott.” A Fox természetesen a mennyekben jár, aki szerint „ez a projekt forradalmasítja a filmes adaptációkat”. Szép PR szavak, de azt azért el kell ismernünk, hogy az Alien: Isolation volt az első olyan alien játék, amely közelebb hozta az Alien franchise-t, ami még akkor is szép teljesítmény, ha az előző Alien-játék által felállított lécet nem volt nehéz átugrani…

A mi árnyaltabb tesztünket az Alien Isolation-ről itt olvashatjátok.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu