Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited: a konzolverzióval megszűnik a havidíj

A hét egyik legjobb híre (amelyet korábban már rebesgettünk), hogy a Bethesda nem kér majd havidíjat The Elder Scrolls Online-ért, amikor június 9-én megjelenik – sok-sok update-tel egyetemben. A The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited címmel ellátott verzióban minden benne lesz, ami az eredeti PC-sben is benne, plusz a rengeteg update és hozzáadott tartalom. És a legjobb hír: egy fillért sem kell majd havonta fizetni, tehát csak az alap játékot kell megvenned. (Á la Guild Wars sorozat). Továbbá az Elder Scrolls Online-ra való előrendelések erre az új „verzióra” kerülnek át.

ps4pro.eu_the_elder_scrolls_online_3-1

A Tamriel Unlimited egyébként PC-re és Mac-re is jön. A létező PC és Mac előfizetések a Tamriel Unlimited-del íródnak felül március 17-én és többet a PC-seknek sem kell havidíjat csengetniük. Csak belogolsz és frissül a játék – ennyi.

Természetesen a free to play nem is létezhetne opcionális fizetős tartalom nélkül, nem igaz? Ez a szolgáltatás szintén az „újrainduláskor” (ahogy a fejlesztők is hívják) aktiválódik és ESO Plus-nak hívják. Csakúgy, mint az eredeti előfizetések esetében 30-, 90- és 180-napos intervallumokra lehet megrendelni, ezért cserébe az ESO Plus tagok minden letölthető tartalmat megkapnak, egy havi koronamennyiséget, XP-bónuszt és megszerzett aranymennyiség is jobban jön, az egyéb plusz dolgokról már nem is beszélve. Állítólag az ESO Plus tagok előtt egy elf lány is egy exkluzív sztriptíz táncot lejt majd, VIP EXTRA előfizetés esetén teljesen meztelenre vetkőzve. (Képünkön.) (Na jó, csak vicceltünk.)

ps4pro.eu_the_elder_scrolls_online_2

„Minden szükséges változtatást megtettünk a játékkal kapcsolatban az elmúlt év során, és bizakodunk benne, hogy az Elder Scrolls rajongók imádni fogják.” – állítja Matt Firor, az Elder Scrolls Online igazgatója. „A játékosok barátokkal bejárhatják egész Tamrielt, lényeket öldökölhetnek, különféle fegyvereket gyárthatnak, a tolvaj karakterek lophatnak, és mindenki részt vehet az ostromokban is. Több száz óra játékidőről beszélünk, korlátlan mennyiségű játékidővel, egyetlen játék megvásárlásával.”

A játékot tehát meg kell azért vennünk, kérdés, hogy ennyi tartalmat figyelembe véve megéri-e…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)