Vadonatúj AAA PS4-es címen dolgoznak az Uncharted: Golden Abyss fejlesztői

A Gamasutra nemrég tudta meg, hogy a Bend Studio senior fejlesztőket keres egy eddig teljesen ismeretlen projekthez. A PS Vita rajongók már biztosan vágják, hogy az Uncharted: Golden Abyss fejlesztőcsapatáról van szó, amely kézikonzol első jelentősebb – és talán mind a mai napig legerősebb – címe volt. Akinek nincs PS Vita-ja, viszont PS1/PS2/PSP boldog birtokosa volt, az a Syphon Filter szuperügynökös akciójáték sorozatának fejlesztőiként ismerheti őket.

ps4pro.eu_Sony_Bend_2

Ami pedig igazán izgalmas számunkra, hogy egy éve egy szupertitkos PlayStation 4-es fejlesztésen dolgoznak, amelyik az Unreal Engine 4 alatt fut majd és veterán fejlesztő munkatársakat keresnek a csapatba.

A GamaSutra beszélt Christopher Reese és a John Garvin, technikai és kreatív igazgatókkal, hogy kifejtsék, szerintük miért a legjobb hely a fejlesztőknek a Bend Studio. Magyarán kicsit egy verbuváló PR cikkről van szó. (Ami érthető, abból a szempontból, hogy AAA címekhez igazán profi fejlesztőket lasszóval kell kergetni világszerte.) Persze ez nem von le semmit annak értékéből, hogy rendkívül izgatottan várjuk: vajon egy újabb Syphon Filter-ről, vagy esetleg egy teljesen új brandről van szó?

ps4pro.eu_Sony_Bend_1

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)