A hét vicce: dobozos Dying Light megjelenési dátum az USA-n kívül

Egészen elképesztő megjelenési dátummal „örvendeztette” meg a nagyérdeműt a Techland. Arról ugye már írtunk, hogy a Dying Light lemezein gyártása miatt csak az USA-ban kerül boltokba a fizikai verzió, viszont a Techland azt eddig még nem árulta el, hogy mi lesz a tényleges új dátum. A helyzet az Amazon Italy nemrég kikerült február 20-as találgatásánál is durvább: a végleges dátum egész konkrétan február 27!

ps4pro.eu_Dying_Light_2

A Dying Light Facebook oldalán nem olyan régen jelent meg a hivatalos közlemény, amelyből a konkrét dátumokat is megtudtuk.

Még több: Dying Light érdekességek: új videó, 3D-s nyomtatás, márc. 27-ig elhalasztják?

A PC-s digitális megjelenés világszerte január 27-én várható, a már legyártott dobozos változatokat pedig az amerikai kontinensen értékesítik majd, így ezen a napon a PS4-es és Xbox One-os lemezek is kaphatóak lesznek az államokban.

dying-light-ps4pro.eu_5

Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában az Xbox One-os és PS4-es változatok január 28-án kerülnek a boltok polcaira, míg a dobozos verziók megjelenésére egy hónappal később kerülhet csak sor, február 27-én. A kiadó természetesen tördeli a kacsóit a csúszásért, és jóvátételként minden előrendelőnek két DLC-t, a Cuisine & Cargo-t és az Ultimate Survival Bundle-t is csomagolnak a játék mellé, természetesen teljesen ingyen és bérmentve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)