Game of Thrones: Episode 2 megjelenés – dátum és az első trailer

A Telltale Games fellebbentette a fátylat a Game of Thrones Episode 2 megjelenési dátumáról, sőt, rögtön egy trailert is hozzácsapott, egy kis összefoglalóval egyetemben.
Game of Thrones széria legelső epizódját tavaly decemberben érkezett több platformra is és február elejéig kellett várni a második részre, melyben folytatódnak a Forrester-ház kalandjai.
Olvasd el a Game of Thrones Episode One átfogó kritikánkat itt!

ps4pro.eu_Game_of_Thrones_Episode_2_2
A Forresterekre most rájár a rúd, hiszen a klán vezére és utódja halottak, Ironrath-ot pedig a whitehilli katonák vették be. A család lét azon múlik, hogy az új vezetőik mennyire rátermettek. King’s Landingben, Mira Forresternek politikai játszmákban kell részt vennie Margaery Tyrell és Tyrion Lanistrrel egyaránt. Egy rossz lépés elég, hogy Mira és családja sorsa örökre megpecsételődjön.

Gared Tuttle-nek, a klán vezére egykori fegyverhordozójának menekülnie kell és nincs más lehetőség számára, mint a Falhoz. Asher Forresternek pedig vissza kell térnie Westerosba, hogy családját segítse, ami nem lesz egyszerű történet, hiszen az agresszív Boltonok vasököllel uralják Északot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)